Tuotteemme

Tuoreet ja laadukkaat marjat – suoraan tuottajilta

 

 

Mansikat

Kesän suosikkiherkku on makea C-vitamiinin ja kuidun lähde. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia lajikkeita: säilöntään, hilloksi tai ihan vain sellaisenaan syötäväksi.

Lue lisää

Herneet

Herne on toinen asiakkaidemme suosikkituotteista. Herneestä voi syödä pelkät siemenet tai koko palon. Herne on parhaimmillaan tuoreena, mutta sen voi myös käyttää ruoan lisukkeena.

Lue lisää

Vadelmat

Puutarhavadelma on kuitupitoinen, metsävadelmaa suurempi ja sen makeankirpeä maku vie kielen mennessään! Vadelmat ovat parhaimmillaan keskikesällä.

Lue lisää

Mustikat

Metsämustikka on metsien sinertävä superruoka! Pensasmustikka taas on kooltaan metsäsmustikkaa suurempi ja maultaan makeampi. Pensasmustikat ovat helppoja naposteltavia, sillä ne ovat mattapintaisia eivätkä värjää kuten metsässä asuva sukulaisensa.

Lue lisää

Kanttarellit

Kanttarelli on yksi herkullisimmista ja käytetyimmistä ruokasienistä! Se maistuu yksistään tai sipulin kanssa paistettuna, mutta sopii lisäksi hyvin leivonnaisiin ja muuhun ruoanlaittoon. Kanttarelli soveltuu erinomaisesti myös pakastettavaksi tai muilla tavoin säilöttävksi.

Tutustu

Kirsikat

Kirsikka on tummanpunainen, makeanhappama kirsikkapuun hedelmä, jolla on todettu olevan monia hyviä terveysvaikutuksia! Kirsikat sopivat koristeeksi ja lisuikkeiksi tai ihan herkutteluun sellaisenaan. Muista kuitenkin poistaa kirsikan sisällä oleva pieni kivi ennen tarjoilua!

Tutustu

Milloin tuotteita on saatavilla?

Tuotteita on saatavilla toukokuusta elokuun loppuun ja kutakin tuoteryhmää alla olevan kaavion mukaisesti. Varmista saatavuus soittamalla lähimpään Matin Marjat -myyntipisteeseen!